Jackie: Alles is Energie

mei 04 2019, 16:55 Spiritualiteit
energie
Steeds vaker hoor ik om mij heen dat mensen moe en futloos zijn en wanneer ik mensen observeer, zie ik veel tekenen van moeheid om me heen.
Ik leer veel van observeren. Ik zie de emoties en dit raakt me.

Jackie Crince Le Roy

Allemaal doen we ons best om een plekje op deze wereld te verwerven. Uiteindelijk willen we immers allemaal hetzelfde: gelukkig en energiek zijn!
Mensen zijn op zoek naar wat hen gelukkig maakt en hun energielevel verhoogt. Ik zie ze bokkensprongen maken om deze dingen te bemachtigen.
Energie is alles.
Alles is gebaseerd op een trillingsfrequentie: spullen, voeding, gedachten, emoties, enzovoort. Door gezond te eten en te leven beïnvloed je je energie en merk je, dat de kans dat je je depressief of te neergeslagen voelt vele malen verkleint.

Drie tips voor een hoger energieniveau

Persoonlijk doe ik een aantal dingen om dagelijks hoog in mijn energie te komen. Op deze manier zorg ik ervoor, dat ik me lekker voel. En blijf voelen. Tuurlijk lukt het de ene keer beter dan de andere, maar door er gewoonten van te maken, gaat het mij steeds beter af.
Ik wil dan ook graag deze tips met je delen, zodat ook jij ervan profiteert.
Tip 1: blijf bij jezelf
Blijf bij jezelf. Ga niet mee in de stroom van anderen. De boosheid, wanhoop of depressie van anderen trekt jou en daarmee je energie naar beneden. Door in je eigen energie te blijven kun je meer genieten en je leven verrijken op een dieper niveau.
Tip 2: je gezondheid
Eet gezond en beweeg. Het lijkt zo’n dooddoener, maar dat is het niet. Wanneer je je gaat verdiepen in wat er allemaal in voedsel zit, kom je tot de conclusie dat veel zaken ongezond zijn. Houd je bij producten die je zelf moet snijden en bereiden en vermijd kant-en-klare voeding.
Beweging zorgt dat je letterlijk lekker in je vel zit, je je hoofd leegmaakt en je organen doorstroomd zijn. Daardoor voel je je energieker. Elke dag een halfuur bewegen is voldoende.
Tip 3: dankbaarheid
Wees dankbaar. Dankbaarheid is zo krachtig en geeft veel energie en blijheid. Ikzelf heb hier al van mogen genieten. Dankbaar voor het zonnetje, het succes met mijn werk, dankbaar voor mijn gezondheid. Dankbaar voor dat ik mag zijn!
En voor alle mooie dingen die ik dagelijks mag meemaken. Hierdoor voel ik mij prettig. Ik gun jou hetzelfde!

Meer weten over ‘Alles is Energie’?

Kom dan donderdag 16 mei a.s. naar de interactieve lezing met Diane Duinhoven bij LeBret in Oosterbeek. Zij spreekt over ‘Alles is Energie’ – Ze deelt haar ervaringen en laat het jou ook voelen.
Aanvang 19.30 uur tot 22.00 uur. Toegang 15,= euro
'Alles is Energie', het klink heel eenvoudig en dat is het ook!
Ik wens je veel energie toe.