Jackie: "Dieren zijn echt heel bijzonder."

feb 23 2019, 19:05 Spiritualiteit
bob
Dieren zijn echt heel bijzonder! Ze kunnen je van alles vertellen, tenminste als je weet hoe met ze te communiceren. En dat kan op verschillende manieren.

Door Jackie Crince Le Roy

Telepathie

Gerrie legt contact door middel van telepathie.Afgelopen maandag gaf zij een lezing over de zielsmissie van dieren. Een bijzonder verhaal met veel voorbeelden. En dat het werkt mag duidelijk zijn, want het was verbluffend wat er allemaal naar voren kwam.
Zo vertelde zij: dieren spiegelen onder andere de mens. Ze laten de pijnpunten zien die je zelf uit de weg gaat, bijvoorbeeld door hun gedrag of door ziekte.
Het komt regelmatig voor dat de baas een probleem heeft en het dier niet. Alleen doet de baas er niets mee en helpt het dier door zijn gedrag of ziektebeeld om zijn baasje inzichten te geven. Zodra de baas hiermee aan de slag gaat is het dier klaar met zijn werk en verdwijnen ook de klachten.
Het komt ook voor dat het dier een trauma heeft opgelopen, door bijvoorbeeld vuurwerk of mishandeling. Door het gebruik van bloesemremedies (druppels) kan het dier dit verwerken en loslaten. Bij dieren werkt het proces van herstel sneller dan bij mensen, omdat er geen discussie is van, wil ik dit wel of niet. Echt verbluffende resultaten!

Bob

Met mijn eigen hond Bob ben ik ook bij haar langs geweest. Gerrie werkt via foto’s en communiceert met het dier op afstand. Bob is een hond die uit de opvang kwam en was flink mishandeld. Fysiek en psychisch trauma. Met zijn zes maanden was hij flink verknipt, kende niks en was voor alles bang.
Daarnaast viel hij aan op schoenen. Zijn verhaal was niet vrolijk. Door de hulp van Gerrie en een nieuwe start is dat gebalanceerd en is het nu een blije hond.

Therapeut

Ook had ik afgelopen week een bijzondere ontmoeting met Mariette Klomp, wandelcoach en therapeut voor dier en mens. Op een totaal andere wijze werkt zij met dieren en mensen. Ze heeft een vorm van helderziendheid waardoor ze kan waarnemen waar klachten zitten. Daarnaast voelt zij de energie verstoringen en kan hier door middel van haar helende handen balans in brengen.
Waar Bob in het begin erg afstandelijk is met mensen, maakte hij direct contact met haar en ging bij haar zitten. Heel bijzonder voor een hond die meestal eerst de kat uit de boom kijkt.

Ezeltje

Mariette vertelde mij een verhaal over een ezeltje die via via bij haar terecht was gekomen. Het dier had steeds klachten aan zijn poot en was duidelijk ongelukkig. De eigenaar was bij dierenarts langs gegaan en zei dat als er geen verbetering zou komen het beste was te opereren. De eigenaar vroeg zich af of er geen andere mogelijkheden waren en kwam in contact met Mariette.
Zij zag het ezeltje in een dikke mist staan, in zijn eigen wereldje. En merkte waar de energie niet meer doorstroomde. Met behulp van healing (energie geven) en Bach bloesemremedies (druppels) kon het ezeltje weer herstellen en was er geen operatie nodig! Dit is toch waar het om gaat.
Het mooie van deze twee vrouwen is dat ze ieder op geheel eigen wijze, contact leggen met dieren en hun baasje verder helpen!
Wil je meer weten? Mail Jackie dan op; [email protected] . Meer over Jackie Crince Le Roy lees je in Jackie: ‘Spirituele mensen zijn altijd van die zwevers’ .