Jackie: Drie tips voor meer innerlijke rust en energie

jul 27 2019, 10:00 Spiritualiteit
summer 4318824 340
Steeds vaker hoor ik om mij heen dat mensen moe en futloos zijn, en wanneer ik mensen observeer, zie ik veel tekenen van moeheid om me heen. Ik leer veel van observeren. Ik zie de emoties en die raken me.

Door Jackie Crince Le Roy

Allemaal doen we ons best om een plekje op deze wereld te verwerven. Uiteindelijk willen we immers allemaal hetzelfde: gelukkig en energiek zijn! Mensen zijn op zoek naar wat hen gelukkig maakt en hun energieniveau verhoogt. Ik zie ze bokkensprongen maken om deze dingen te bemachtigen.
Energie is alles. Alles is gebaseerd op een trillingsfrequentie: spullen, voeding, gedachten, emoties enzovoort. Door gezond te eten en te leven, beïnvloed je je energie en merk je dat de kans dat je je depressief of te neergeslagen voelt vele malen verkleint.
Hieronder staan 3 tips om dagelijks hoog in je energie te komen en je lekker te voelen.

Tip 1: blijf bij jezelf

Blijf bij jezelf. Ga niet mee in de stroom van anderen. De boosheid, wanhoop of depressie van anderen trekt jou en daarmee je energie naar beneden.
Door in je eigen energie te blijven, kun je meer genieten en je leven verrijken op een dieper niveau.

Tip 2: leef gezond

Eet gezond en beweeg. Het lijkt zo’n dooddoener, maar dat is het niet. Wanneer je, je gaat verdiepen in wat er allemaal in voedsel zit, kom je tot de conclusie dat veel zaken ongezond zijn.
Houd je bij producten die je zelf moet snijden en bereiden en vermijd kant-en-klare voeding.

Tip 3: wees dankbaar

Dankbaarheid voor alle positieve dingen om je heen is zó krachtig en geeft veel energie en blijheid.
Het klinkt heel eenvoudig en dat is het ook!
Ik wens je veel energie toe.