Jackie: Wat als je opnieuw kunt kiezen?

okt 05 2019, 21:46 Spiritualiteit
access consciousness
Wat als je opnieuw kunt kiezen? Wat als je vandaag een nieuwe start kan maken? Of wat als je weer volop kan genieten? Of wat als je stopt met twijfelen en het gewoon doet?

Door Jackie Crince Le Roy

Wat als je door een paar simpele en krachtige tools en technieken het leven kunt leven dat je altijd al wilde, voorbij aan wat je tot nu toe voor mogelijk hebt gehouden? Zou je daar dan voor kiezen?
Ik heb ervoor gekozen en ik ben verrast over alle resultaten die het geeft. De pijn in mijn lijf is zoveel minder, wat een heerlijkheid.
De rust, de bewustzijnsvergroting, het vervagen van allerlei fysieke, energetische en emotionele klachten zodat je in je kracht kan staan. Dat wil jij toch ook?

Access Consciousness™?

Wat als alle oordelen, meningen en conclusies die je hebt over anderen en jezelf je weerhouden om werkelijk in je kracht te staan?
Alle ervaringen die je in je leven meemaakt, leuke en niet leuke, sla je op in je lichaam en geest. De minder leuke ervaringen die elkaar opvolgen kunnen op den duur beperkingen en blokkades creëren. Door deze beperkingen en blokkades kun je psychische, emotionele en/of fysieke klachten ontwikkelen of al hebben.
Wat als vandaag een nieuwe start kan zijn? Of wat als je weer volop kan genieten? Of wat als je stopt met twijfelen en het gewoon doet?!
Wat de tools doen is je helpen om in je kracht te staan. Je goed en blij te voelen met wie jij bent en wat jij doet. Hoe gaaf is dat?

Voor wie is Access Consciousness™ geschikt?

Deze manier van werken is voor iedereen geschikt. Klein of groot, het maakt niet uit. Voel je je anders en heb je je altijd anders gevoeld? Kijk je eerst naar wat jij anders had kunnen doen, voordat je kijkt naar wat een ander anders had kunnen doen? Ben je veelal gewaar wat anderen willen, voelen en nodig hebben? Is er wel eens tegen je gezegd dat er meer in je zit dan dat er uitkomt? Weet je dat er meer mogelijk is en nog niet hoe je dit kunt ontsluiten?
Dan is Access Consciousness™ een andere realiteit waar je om gevraagd hebt. Door hier voor te kiezen kun je jouw leven op dynamische wijze veranderen, meer dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden. Je hoeft het nu alleen maar te kiezen en je kunt gebruik maken van de oneindige mogelijkheden die het tot haar beschikking heeft.
Hoe wordt het nog beter dan dit? Heb je vragen of wil je een afspraak maken neem dan contact op met Jackie Crince Le Roy via haar website jouwlijfenleven.nl