De Nationale Sportweek trapt af bij volleybalvereniging NUOVO

Foto: NUOVO

Wethouder Jasper Verstand opent zaterdag 9 september de Nationale Sportweek in de gemeente Renkum. Dit zal hij op sportieve wijze doen bij NUOVO volleybalvereniging.

De hele ochtend kan iedereen vervolgens vrij komen beachvolleyballen, -tennissen en/of –voetballen.

Sporten

Van zaterdag 9 tot en met zondag 17 september is de Nationale Sportweek. Iedereen, jong en oud, kan dan gratis kennis maken met diverse sporten in de gemeente. Het Sport- en Beweegteam van de gemeente Renkum heeft samen met lokale sportaanbieders een mooi programma samengesteld.

Volleybalvereniging doet uiteraard ook mee; met een open dag op de beachvelden op Sportpark De Bilderberg en met trainingen op de maandagavond in Sporthal Doorwerth. Nuovo biedt volleybal op alle niveaus, van jong tot oud. Iedereen is van harte welkom uit te proberen of volleybal wat voor je is.

Het hele aanbod is te vinden in het programmaboekje dat ruim verspreid is binnen de gemeente, op www.renkum.nl/sportweek 

De sportieve opening door de wethouder start om 9.30 uur op de beachvolleybalvelden van volleybalvereniging Nuovo op Sportpark De Bilderberg in Oosterbeek

Lees ook: Gemeente Renkum actief tijdens de Nationale Sportweek

nationale sportweek