Woensdag schaatsen bij de Oosterbeekse IJsvereniging

Foto: Renkum Nieuws

Oosterbeek – Woensdag, 14 december kan er geschaatst worden op de atletiekbaan achter het Airborne Museum bij de Oosterbeekse IJsvereniging (OIJV).

De vrijwilligers van de vereniging hebben hard gewerkt en geholpen door de vrieskou, gaat de ijsbaan woensdag open en kan er geschaatst worden!

Geen lid? Geen probleem! 

Zo vroeg in het seizoen al schaatsen, dat had niemand verwacht, de abonnementen zijn nog niet eens verstuurd, zo laat OIJV op hun Facebookpagina weten. Maar dat kunnen ze nakijken bij de ingang. Als je geen lid bent, kun je dat natuurlijk worden of je koopt een los kaartje.

Schaatsen kan van

  • 09:00-12:00
  • 14:00-17:00
  • 19:00-22:00

Zie ook: Hoe schaatsvriendinnetjes Oet en Jopie elkaar na 75 jaar weer zagen

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen