Film Dancing Queen mét dansworkshop in Filmhuis Oosterbeek

Dancing Queen
Dancing Queen
Foto: Filmbeeld

Iedere laatste zondag van de maand vertoont Filmhuis Oosterbeek een bijzondere kinderfilm mét na afloop een gratis programma.

Op 25 februari is dat de film Dancing Queen over Mina die niet kan dansen, maar wel aan een danswedstrijd meedoet. Na afloop van de film is er een gratis dansworkshop.

Buitenbeentje

Wat doe je als je een buitenbeetje bent? Nerdy tiener Mina wil er op school graag bij horen. Haar wereld komt op de kop te staan wanneer de beroemde danser E.D.Win naar haar stad en dus ook school verhuist. Ze wordt halsoverkop verliefd. Wanneer hij iedereen uitnodigt voor een auditie voor zijn nieuwe dansploeg, ziet Mina haar kans schoon en schrijft zich in. Maar er is één essentieel ding dat ze vergeten is: ze kan niet dansen!

Vol zelftwijfel neemt ze deel aan een danswedstrijd met de steun van haar pittige no-nonsense oma; een wijze dame wiens openhartige advies altijd tot veel hilariteit zorgt. Van een ongemakkelijke eerste auditie tot een zenuwslopende show, Mina leert hoe ze de demonen van zelftwijfel moet bestrijden.

Deze film won in 2023 de publieksprijs op het Cinekidfestival. Na afloop van de film kun je net als Mina lekker gaan dansen; ervaring is niet nodig voor deze dansworkshop!

De film is te zien op 25 februari in Filmhuis Oosterbeek. De zaal gaat open om 13.30u, aanvang film is 14.00u, entree is 9 euro. Kaartjes kun je bestellen via filmhuisoosterbeek.nl.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen