Circus Bolalou komt naar Heelsum!

jun 23 , 6:30 Uit met kinderen
circus tent
Stap binnen in een wereld vol magie, verwondering en betovering, waar dromen werkelijkheid worden. Geniet van klassiek circus in een modern jasje.
De getalenteerde en veelzijdige artiesten komen van over de hele wereld om je een verbluffende show te bezorgen. Het circus nodigt je uit om een kijkje te nemen bij een van de 1,5 uur durende shows. Neem een kijkje in de wereld die zich “circus” noemt. Het circus wordt gerund door Steffie, een van de weinige vrouwelijke circusdirecteuren in Europa. Speciaal voor jou zorgt zij met haar artiesten uit verschillende landen voor ruim 90 minuten circusplezier. Voor en tijdens de show kun je genieten van heerlijke versnaperingen, maar ook zijn er leuke souvenirs verkrijgbaar.

Wil jij kaartjes winnen? Kijk dan snel op de Facebookpagina van Renkum Nieuws

De Showtijden in Heelsum zijn:

  • Vrijdag 28 Juni 19.00 uur
  • Zaterdag 29 Juni 15.00 uur & 19.00 uur
  • Zondag 30 Juni 11.00 uur & 14.00 uur.
Kaarten kun je online reserveren via circus-bolalou.nl of 30 minuten voor elke show aan de circuskassa. De voorstellingen om 19:00 uur zijn speciale actievoorstellingen met gereduceerde entreeprijzen. Alle info omtrent kaarten is te vinden op de website.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?
Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected] .
De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected] .