Del Norte! treedt op bij Doelum Live in Renkum

Foto: Del Norte

Renkum – De band Del Norte! treedt op 23 juni bij Doelum Live! Noorderlingen met een wereldblik. Latin, cumbia, son, musica mestiza; aanstekelijke muziek uit diverse windstreken.

Als er een lijn zit in dit repertoire, dan is het wel ‘pasión’! Alles komt samen in de viermansformatie Del Norte! Puur muziekplezier op het podium van café of theater, een dansfeest of als sfeermaker bij je borrel.

De taal van het hart

Del Norte! is voor de muzikanten de ontknoping in een lange geschiedenis waarin ze zich individueel roerden in onder meer new wave bands, kindertheatergezelschappen, koormuziek en jazzformaties. Die rijke levenservaring komt er nu uit in een mengsel van melancholie, bijna over-de top-romantiek en vrolijkheid. Voertalen: Spaans, Frans, Engels, Nederlands en bovenal: de taal van het hart. Tot binnenkort bij Doelum Live!

Del Norte! treedt op bij Doelum Live in Renkum op 23 juni vanaf 16.00 uur. Entree gratis. Een kleine gelddonatie voor de band wordt zeer op prijs gesteld door de organisatie.

  • Wim Verhoog: zanger-gitarist
  • Mattie Poels: piano, accordeon en charango
  • Harm Stoel: conga’s
  • Kees Wulffraat: contrabassist

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen