Zondagsconcert Oude Kerk Oosterbeek: Pianotalent Aidan Mikdad

Aidan Mikdad
Foto: Erna Kuik

Op zondag 8 maart presenteert de Culturele Stichting Oude Kerk (CSOK) het laatste concert in de serie 2019/2020. Het belooft een prachtig optreden te worden van een aanstormend pianotalent, Aidan Mikdad.

In januari 2017 speelde Aidan Mikdad al in de Oude Kerk. Aidan en zijn vader trotseerden het heftige winterweer. Aidan liet een publiek van 12 mensen, die ook het weer trotseerden, genieten van een prachtig recital. Maar het weer was dus wel een spelbreker; 8 maart wordt een ‘revanche’.

Programma:

Op het programma staan werken van Beethoven (‘Pathétique’), Ligeti, Rachmaninov, Chopin, Scriabin en Liszt. Het concert vindt plaats in de Oude Kerk in Oosterbeek op 8 maart om 15.30 uur.

Kaarten zijn gratis voor bezoekers jonger dan 18 jaar; voor volwassenen kosten ze 19 euro per persoon en met CJP 10 euro per persoon.

Tijdens het laatste concert van dit seizoen zal ook het nieuwe programma voor het seizoen 2020/2021 onder de aandacht gebracht worden. Wil je op de hoogte blijven dan kun je, je abonneren op hun nieuwsbrief via [email protected].

Aidan Mikdad
Foto: Lex Eggink
Cookieinstellingen