Eerste Paasdag opent Tuin de Lage Oorsprong het seizoen

Foto: K. Barnhoorn

Oosterbeek – Op 9 april, eerste Paasdag, gaan de deuren van Tuin de Lage Oorsprong weer open. Ze beginnen hun nieuwe seizoen met Melocorde.

Drie getalenteerde heren die op drie niet alledaagse snaarinstrumenten bijzondere muziek ten gehore brengen.

Waaier aan instrumenten

Drie strijkinstrumenten uit verschillende landen en uit verschillende tijden vormen de basis van Melocorde: de kemence, de nyckelharpa en de violone. Met een melodie als vertrekpunt, gezongen, gestreken, reizen we met de groep van oost naar west, van toen naar nu. Met als enige gids onze smaak, meanderen we langs onder meer Turkije, Zweden, Marokko, Galicië, Hongarije en Italië. Scherend langs gebaande paden brengt Melocorde muziek tot leven met een waaier aan instrumenten. Op zoek naar sfeervolle eenvoud.

Dus stap door de poort van de tuin naar binnen en laat je verrassen door het lentegroen en Melocorde. Het concert vangt aan om 14.30 u. Via deze ticketlink kun je tickets reserveren.

Ook valt er dit seizoen weer kunst te bewonderen in de tuin. Zo gaan zowel de bronzen beelden van Yvon van Wordragen als de vogelbeelden van Jonneke Kodde prachtig organisch op in de tuin.

Familie-Paas-Speurtocht

Kom ook op 1ste Paasdag speuren in de tuin naar paashazen en het gouden paasei! Geniet aan het einde van de tocht van een heerlijke verrassing! Voor jong en oud: van 1 jr tot 100 jr.

Kosten deelname: € 2,-.Locatie: Tuin de Lage Oorsprong, van Borsselenweg 36, Oosterbeek. De tuin zelf is open vanaf 13.00 u en sluit om 17.00 u.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen