Ontmoeten en verbinden bij DorenFest: voor een bruisend dorpshart

Foto: DorenFest

Doorwerth – DorenFest organiseert 18 mei 2023 een festival vóór en dóór bewoners en ondernemers uit Doorwerth en Heveadorp. Er zullen verschillende verenigingen uit de dorpen aanwezig zijn om te laten zien wat zij allemaal te bieden hebben.

Daarnaast staan er foodtrucks met lokaal eten en kan er plaatselijke livemuziek beluisterd worden bij het winkelcentrum van Doorwerth en Ons Middelpunt.

Ontmoeten en verbinden

De missie van het DorenFest is om mensen bij elkaar te brengen en met elkaar te verbinden. Het hart van Doorwerth en Heveadorp moet gaan kloppen. Ten tweede biedt het festival verenigingen een podium om zichzelf te laten zien. Mensen kunnen nu echt goed kennis maken met de plek waar ze wonen. Vooral voor de bewoners die nog niet zo lang in de omgeving wonen, gaat er een wereld open. Denk bijvoorbeeld aan de eettenten die haar heerlijke eten en drinken presenteren of de lokale muziekkanten die zorgen voor een gezellige sfeer.

DorenFest is voor iedereen, jong én oud. Op de basisscholen de Atlas en de Dorendal krijgen alle kinderen een paspoort waarmee zij stempels kunnen verzamelen bij verschillende activiteiten op het festival. Bij een volle kaart mogen de kinderen een graai doen in de grabbelton.

100 jaar gemeente Renkum

Op het festival wordt ook gevierd dat de Gemeente Renkum 100 jaar bestaat, dus het belooft een groot succes te worden. Meerdere sponsoren zorgen ervoor dat het DorenFest tot stand kan komen, waaronder dus ook de Gemeente Renkum. Het is voor iedereen toegankelijk, want de toegang is gratis. DorenFest ziet iedereen graag de 18e mei, vanaf 14.00 uur tot 22.00 uur!

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen