Avondvaart vanaf Renkum naar de Blauwe Kamer in Rhenen

De Blauwe Bever tijdens de terugvaart naar Renkum met ondergaande zon
De Blauwe Bever tijdens de terugvaart naar Renkum met ondergaande zon
Foto: Stichting Rijnoevervaarten

Renkum – Na een overweldigend succes van de avondvaart op 16 juni jl. (schip was helemaal vol geboekt) is er op 14 juli weer zo’n spectaculaire avondvaart met de Blauwe Bever vanaf Renkum naar de Blauwe Kamer in Rhenen.

De rust is weergekeerd op de Rijn, het werkvolk en de meeste waterrecreanten zijn naar huis of hun vakantieadres. Direct vanaf het vertrek uit Renkum geniet de deelnemer van het mooie rivierlandschap, wat een sprookjesachtig tafereel op kan leveren. Een gids aan boord geeft uitgebreide uitleg.

De tocht voert langs de Wageningse Berg en de Wageningse Boven polder naar de Blauwe Kamer. Midden in natuurgebied de Blauwe Kamer, aan de voet van de Grebbeberg, gaan de passagiers aan land en maken een wandeling van ongeveer drie kwartier. Er is daar veel te zien, zoals bijzondere plantengroei en veel vogelsoorten. De terugreis vindt plaats bij invallende duisternis op de rivier.

Avondvaart vanaf Renkum naar de Blauwe Kamer

  • Vertrek en aankomst : Het Voetpontje, Veerweg, 6871 AV Renkum
  • Vrijdag : 14 juli 2023
  • Tijdstip vertrek : 19:00 uur
  • Tijdstip terugkomst : 22:00 uur

Meer info/reserveren : deblauwebever.nl/reserveren.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen