100 jaar Renkum en 100 keer mee met Vier het Leven

Foto: Vier het Leven

Onlangs ontving mevrouw Duton-Bosmans uit Renkum onverwachts bijzonder bezoek: burgemeester Agnes Schaap stond voor de deur met prachtige bloemen.

In het feestelijke jubileumjaar van het 100-jarig bestaan van gemeente Renkum, was er namelijk nóg een mooie mijlpaal van 100. Mevrouw Duton-Bosmans ging voor de 100e (!) keer mee met een uitje van Stichting Vier het Leven.

Vier het Leven biedt ouderen de mogelijkheid het leven te vieren door hen volledig verzorgde uitjes aan te bieden naar theater, film en museum met behulp van enthousiaste vrijwilligers. Mevrouw Duton-Bosmans gaat sinds jaar en dag graag mee. “Het is gezellig, ik heb ook al veel andere mensen enthousiast gemaakt om mee te gaan.”

Vier het leven

Vier het Leven is een landelijke goede doelenorganisatie die al 18 jaar met behulp van ruim 1.700 vrijwilligers mensen op leeftijd mee uitneemt. Want niet voor elke cultuurliefhebber is het makkelijk om uit te gaan. Het alleen gaan, het regelen van tickets of van het vervoer is voor ouderen vaak een struikelblok. Stichting Vier het Leven organiseert het hele jaar door compleet verzorgde culturele uitjes en regelt daarbij alles zodat ouderen zorgeloos kunnen genieten; u wordt thuis opgehaald, het vervoer, zitplaatsen in de foyer, de entreekaarten, de drankjes en prettig gezelschap.

Samen uitgaan is gewoon veel gezelliger!

“In regio Renkum en Wageningen heeft Stichting Vier het Leven een geweldig team enthousiaste vrijwilligers die ook allemaal cultureel geïnteresseerd zijn en graag uitgaan”, aldus Sanne van der Zee. Sanne is vrijwilligerscoördinator in regio Renkum voor Vier het Leven.

“Een vrijwilliger van Stichting Vier het Leven haalt maximaal drie ouderen thuis op, biedt waar nodig een helpende hand en houdt hen ook gezelschap tijdens de theatervoorstelling, film, het concert of museumbezoek. Van tevoren en tijdens de pauze drinken zij gezellig samen een drankje.”

Kun je niet meer zelfstandig naar het theater of ga je liever niet alleen? Vraag dan geheel vrijblijvend en kosteloos het programmaboekje van Stichting Vier het Leven aan via het landelijke telefoonnummer 035-5245156. Voor meer informatie kun je ook kijken op de website 4hetleven.nl.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen