Kaartverkoop concert KHO in Musis Arnhem gestart

Foto: Koninklijke Harmonie Oosterbeek

Ontdek de betoverende klanken van ‘From the New World’ tijdens dit jaarlijkse concert van de Koninklijke Harmonie Oosterbeek in Musis Arnhem.

Duik in de muzikale wereldreizen van componisten Antonín Dvořak en Leonard Bernstein, geïnspireerd door hun verblijf in Amerika, met als hoogtepunt de uitvoering van Dvořaks 9e symfonie en Bernsteins Symphonic Suite van On the Waterfront.

Symfonisch blaasorkest

Het jaarlijkse concert van het symfonisch blaasorkest (SBO) van de Koninklijke Harmonie Oosterbeek heeft als titel ‘From the New World’, naar de 9e symfonie van Antonín Dvořak, welke het orkest in z’n geheel zal uitvoeren. Ook alle andere titels tijdens dit concert hebben een link met Amerika. Zo wordt ook de Symphonic Suite van On the Waterfront van componist Leonard Bernstein gespeeld.

Op zondagmiddag 25 februari is het zover! Aanvang 15:00 uur in Musis Arnhem. Kaarten kun je bestellen via de e-ticketshop: khomusisnewworld.eventgoose.com of via de website van de KHO kho.nl

Ook zijn tickets te koop via de website van Musis Sacrum, de leden van KHO en bij Boekhandel Meijer&Siegers aan de Utrechtseweg in Oosterbeek. Standaard tickets kosten €20,-

Voor kinderen (t/m 12 jaar) en Vrienden van de KHO is de toegangsprijs €10,-

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen