Concert "Arnhems Klarinettenkoor" in Kerkje op de Heuvel

jun 29 , 6:30 Uit
akk foto
Heelsum - Zondag 7 juli geeft het “Arnhems Klarinettenkoor” o.l.v. Peter Beerkens, een concert in het Kerkje op de Heuvel aan de Koninginnelaan, in Heelsum.
Het ensemble telt een twintigtal muzikanten, die uitsluitend de instrumenten uit de klarinetfamilie bespelen, van hoog tot laag: de es-, bes-, alt-, bas-, contra-alt- en contrabasklarinet. De naam “klarinettenkoor” heeft zijn oorsprong in Amerika. Men groepeerde alle klarinetsoorten tot één orkest en vanwege de uniforme klank noemde men dit een Clarinet Choir.
Het concertprogramma van zondagmiddag is zeer gevarieerd. Het concert vormt tevens de afsluiting van het seizoen van het orkest. Aanvang: 15.00 uur. De toegang is vrij en na afloop is er een collecte.
♦♦♦
Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?
Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected] .
De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected] .