Video: De 76e Airborne Wandeltocht deel 1

Foto: DM van Hellesem

Oosterbeek – Het eerste deel van de videoreportage die de Veluwezoom In Beeld maakte van de 76e Airborne Wandeltocht die afgelopen zaterdag plaatsvond.

’s Morgens nog met mist naar de start en beelden uit de tent waar burgemeester Schaap de Taxi Charity for Militairy Veterans hartelijk bedankt voor het wederom brengen van de veteranen en Brian Heffernan, voorzitter van de Taxi Charity, die in het Nederlands ons bedankt voor het altijd warme welkom.

Officiële start

Dan de officiële start van de wandeltocht en de gezelligheid op de Utrechtseweg waarbij men eerst van de boog afloopt, dan voegen de bands zich toe en loop je in het ritme mee naar de Airborneboog waar de veteranen je lachend opwachten en ceremoniemeester Roger Beets je naar binnen praat.

Aan het eind van de dag nog wat bijzondere onderscheidingen voor drie heren die deze 76e wandeltocht, ook voor de 76e keer wandelden. Hoe bijzonder is dat! De anderen liepen voor de 60e keer en die werden ook in het zonnetje gezet

Wat een trouw aan de mooiste wandeltocht!

(deel 2 zie je hier)

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen