Video: De 76e Airborne Wandeltocht deel 2

Een dikke duim voor de aanwezige veteranen
Een dikke duim voor de aanwezige veteranen
Foto: DM van Hellesem

Oosterbeek – Deel 2 van de videoreportage die de Veluwezoom In Beeld maakte van de 76e Airborne Wandeltocht die afgelopen zaterdag plaatsvond.

Hier begint de tocht bij het station in Oosterbeek, langs de impactborden naar de begraafplaats waar niemand hoeft te stoppen voor de route maar dat wel doet. Meestal met een bloem of meerdere. Hoe gezellig lawaaierig de wandeltocht ook is, daar is het bijna stil.

Op het sportpark Hartenstein komen lopers binnen om hun medaille op te halen en op de Utrechtseweg gonst het van de wandelende schoenen en de bands die menig voetje naar binnen halen. Tussendoor komen de veteranen zwaaiend langs in hun golfkar en taxi’s met een brede lach.

(Deel 1 zie je hier)

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen