Project Laatbloeiers Renkumse muziekvereniging Eendracht

jul 02 , 6:30 Verenigingsnieuws
img 6478
Altijd al een heuse muzikant willen worden, zonder meteen vast te zitten aan een duur lesjaar? Of ben je bang dat je een muziekinstrument bespelen als volwassene niet meer kan leren?
Het Project Laatbloeiers dat na deze zomer start bij de Renkumse muziekvereniging Eendracht biedt de perfecte oplossing!!

Project Laatbloeiers

Het is een idee van Peter Spierings, onze nieuwe dirigent, die dit project ook al eerder heeft begeleidt bij andere muziekverenigingen. Muziek maken kan namelijk ook op latere leeftijd. Het is goed voor de ontwikkeling van het brein, creatief vermogen en het houdt je jong. Of je nou bugel, hoorn of trombone wil spelen, met Project Laatbloeiers kan het allemaal.
Vanaf dinsdag 24 september zal er iedere 2 weken (met uitzondering van de schoolvakanties) in een informele setting met een enthousiaste groep Laatbloeiers repetitie gehouden worden, hier hoef je geen lid voor te worden. Kosten zijn 15 euro per avond. Samen muziek maken is natuurlijk leuker.
Donderdagavond 4 juli 2024 en dinsdagavond 10 september 2024 is er van 18:30-19:30 instrumentenmarkt in de cultuurzaal van MFC Doelum in Renkum. Op die dagen wordt je de keuze geboden tussen allerlei (blaas)instrumenten. Een duur instrument aanschaffen hoeft niet, bij Eendracht kun je er één in bruikleen krijgen.

Iets voor jou of heb je vragen?

Mail dan naar [email protected] en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Twijfel je nog, kom dan vrijblijvend naar één van de instrumentenmarkten, waar je al je vragen kunt stellen!

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?
Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected] .
De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected] .