Jackie: Verhoog je trillingsfrequentie

Foto: Speedy McVroom via Pixabay

Alle energie heeft een eigen unieke  trilling. Alles wat wij zien met onze ogen, wat gematerialiseerd is zoals het fysieke lichaam, heeft een langzamere trilling waardoor het vaster lijkt.

Door Jackie Crince Le Roy

Alles wat we denken, concluderen,  oordelen en ook de emoties hebben een unieke frequentie.  Een toekomstige stagnatie is niet waarneembaar tot het zich ontwikkeld als een blokkade, die zich toont als een klacht of ziekte in het lichaam.

Frequentietherapie

Met frequentietherapie wordt er gekeken welke systemen in je lichaam uit balans zijn. Het wordt ook wel bioresonantie therapie genoemd. Biofeedback op de processen die zich in het lichaam en energieveld afspelen.

Door in te spelen op de trillingsfrequentie kunnen verandering in werking gezet worden. Alle cellen in ons lichaam hebben hun eigen energiefrequentie die uit balans kan raken door o.a. spanning, stress, trauma’s of chronische ziekten. Door de juiste frequentie aan te bieden kan het lichaam zich verbeteren en of herstellen.

Energie systeem

Ons energie systeem is voor ons niet waarneembaar, mentaal, emotioneel en op spiritueel niveau. Tegenwoordig heeft iedereen het over ‘je frequenties verhogen’ en heel spiritueel Nederland is van de 3e dimensie naar de 5e dimensie aan het gaan en dat kan alleen als je je frequentie verhoogt. Maar hoe doe je dat dan, je frequentie verhogen?

Sinds een paar jaar ben ik bezig met Bio-Resonatietherapie en sinds een paar maanden met de Healy. Dit kleine apparaatje heeft mij totaal verrast. Met dit apparaatje, kun je deze processen meten en eventueel tekorten aanvullen. Een op maat gemaakt programma draaien waardoor het fysieke systeem aangevuld wordt met de juiste frequenties.

Het werkt doordat de trillingen die uitgezonden worden resoneren met het lichaam. Het lichaam herkent de trillingsfrequentie en neemt het op. Het gaat er in mee en daardoor kan het lichaam veranderen en verbeteren. Hierdoor wordt de trillingsfrequentie verhoogt. Het apparaatje heet Healy en de meeste mensen kopen het omdat ze lichamelijke klachten hebben.

Geloof het of niet

Of je het gelooft of niet, voor mij en vele anderen is het een bijzonder apparaatje dat je kan helpen je goed en energie vol te voelen, en je van vele oude klachten af te helpen. Mijn eigen ervaring is dat ik aan mijn val in 1998 en 2010 veel pijn had overgehouden. De breuken waren hersteld, maar de pijn bleef. Er was wel wat verbetering maar niet zo dat ik zonder pijnstillers kon. Door de pijn, bewoog ik minder en werd zwaarder. Wat niet hielp in het proces van herstel.

Door een collega kwam ik met de Healy in aanraking. Ik had zoveel pijn dat ik weinig meer kon. Ik keek uit naar een goede massage en hoopte op verlichting. Ze vroeg of ik bezwaar had als ze de Healy liet draaien. Ik had zoiets van: alles wat kan helpen is goed. Na de eerste sessie was er al verandering, verbetering zodat ik voor het eerst sinds tijden dacht: wat een verademing. Nu draai ik nog met regelmaat het pijn-programma en merk dat het steeds beter gaat.

Ik ben zo goed als pijnvrij, beweeg makkelijker en heb meer energie.

Nieuwsgierig geworden of dit ook wat voor jou is? Kom dan langs voor een gratis kennismaking. En ervaar wat het voor jou kan doen. Klik op de banner: 

Jouw Lijf en Leven,apk