GGD Gelderlander-Midden komt langs in de Bibliotheek Oosterbeek

Foto: TheDigitalArtist, Pixabay

Oosterbeek – Er is online veel informatie beschikbaar over het coronavirus. Maar soms wil je graag antwoord op een specifieke vraag over corona, vaccineren of boosteren.

Medewerkers van de GGD zijn daarom met een informatiepunt in de Bibliotheek Oosterbeek aanwezig om je te helpen. Deze service is gratis en aanmelden is niet nodig.

GGD Gelderlander-Midden

Iedereen kan langskomen bij het informatiepunt met vragen over corona, of met andere vragen over gezondheid. Bijvoorbeeld:

  • Hoe werkt het coronavaccin?
  • Wanneer en waar moet ik wel of geen mondkapje dragen?
  • Tasten coronavaccins je DNA aan?
  • Hoe werkt een zelftest?
  • Wanneer moet ik wel of geen QR-code laten zien?

Waar en wanneer?

Dinsdag 22 maart, dinsdag 29 maart, dinsdag 5 april en dinsdag 12 april van 14.00 tot 16.00 uur. Locatie: de Bibliotheek Oosterbeek, Generaal Urquhartlaan 1, 6861 GE Oosterbeek

Meer informatie is ook beschikbaar via bibliotheekveluwezoom.nl/agenda

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen