Bijeenkomst. Wat betekent autisme in mijn dagelijks leven?

Foto: Hatice EROL, Pixabay

Doorwerth –  Mee Gelderse Poort en Renkum voor Elkaar organiseren op woensdag 23 november een avond voor iedereen die zelf een diagnose autisme heeft.

Maar ook voor gezinsleden van iemand met autisme, vrienden, buren en zo voort.

Ervaringsdeskundigen

Tijdens deze bijeenkomst gaat men in gesprek met enkele ervaringsdeskundigen rondom autisme. Gezamenlijk inventariseren de aanwezigen wat de thema’s zijn die in het dagelijks leven spelen en leert men van elkaars ervaringen. Bij behoorlijke belangstelling geeft de organisatie een vervolg aan deze avond door middel van thema-avonden.

Betrokkenen en belangstellenden zijn welkom van 19.30-21.00 uur in dorpshuis “Ons Middelpunt”, Mozartlaan 2 in Doorwerth. Voor meer informatie en aanmelden: activiteiten.renkumvoorelkaar.nu en Yara Wennink 06-54238545 / Margareth de Boer 06-11477304

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen