Vakantieouders geven kwetsbare kinderen de vakantie van hun leven

Foto: Pax Kinderhulp

Voor aankomende zomer zoekt Pax Kinderhulp vakantiegezinnen die een Berlijns kind een onvergetelijke vakantie willen geven. Het gaat om twee of drie weken in de periode van 20 juli tot en met 09 augustus 2024.

De kinderen zijn 5 tot en met 12 jaar en hebben, vanwege problemen van vooral sociaaleconomische aard, weinig toekomstperspectief.

Vakantiegezin

Een vakantie in het buitenland en de ervaring bij het vakantiegezin te horen is voor het kind van onschatbare waarde en bagage voor later. Het gaat in deze vakantie niet om dure uitstapjes, mooie kleding of luxe cadeaus, maar om je tijd, liefde en aandacht. Juist de alledaagse dingen als samen eten, knutselen of een middagje speeltuin betekenen veel voor deze kinderen.

Veel gezinnen nodigen na een eerste vakantie hun vakantiekind vaker uit, om zo een langdurige band op te bouwen. Dit laat zien dat het voor het vakantiegezin ook een waardevolle ervaring is.

Belangstelling

Ben je enthousiast en wil je meer informatie of wilt een vrijblijvend informatief bezoek? Bel met de vrijwilligers van Pax Kinderhulp 06-47643848 of mail naar [email protected]. Meer informatie is tevens te vinden op paxkinderhulp.nl of op facebook.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen