Anja van Vloten nieuwe directeur-bestuurder Huisartsen Gelderse Vallei

jun 29 2023, 6:30 Zorg
anja van vloten landscape
Anja van Vloten is benoemd tot directeur-bestuurder van Huisartsen Gelderse Vallei en volgt per 15 september interim directeur-bestuurder Wilma Panneman op.
In haar nieuwe rol als directeur-bestuurder bij de HAGV zal zij zich inzetten voor het optimaliseren van het ondersteuningsaanbod aan de huisartsen in de regio, zodat het nog beter aansluit bij de behoefte in de huisartsenpraktijken. In het netwerk binnen de regio zet zij zich in voor de toegankelijkheid van de (acute) huisartsenzorg. Ook richt zij zich op het verder ontwikkelen van de organisatie en het versterken van de positie van HAGV als gesprekspartner binnen de regio.

Ruime ervaring

Anja van Vloten (53 jaar) heeft een ruime ervaring in leidinggevende posities in ziekenhuis organisaties. De laatste jaren werkte Anja als manager zorg en bedrijfsvoering in Ziekenhuis Gelderse Vallei. Hierbij lag haar focus op het continue verbeteren en innoveren van de patiëntenzorg, met aandacht voor werkplezier.
Wendela Hingst, voorzitter Raad van Commissarissen, is erg verheugd over de komst van Van Vloten. “Wij kijken uit naar de samenwerking met Anja. Met haar verbindende en pragmatische leiderschapsstijl kunnen we de ingezette lijn van de organisatie verder ontwikkelen, zowel in het regionale netwerk als in de organisatie zelf.”
Ook Mirjam Hollemans, waarnemend voorzitter van het coöperatiebestuur, is blij met de aanstelling van de nieuwe directeur-bestuurder. “Haar achtergrond en kennis van de regio is voor ons van grote meerwaarde in de regionale samenwerking.”

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?
Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected] .
De redactie is te bereiken via [email protected] .