112

Burgernetbericht: getuigen woninginbraak Heelsum gezocht

Foto: fbhk-pixabay

De politie onderzoekt een woninginbraak in Heelsum en stuurde er een burgernetbericht uit. Misschien heb je iets gezien of gehoord en draagt je informatie bij aan de oplossing van deze woninginbraak.

De inbraak is gepleegd op dinsdag 24 oktober 2017 tussen 18:45 uur en 19:45 uur in de omgeving van Crocuslaan te Heelsum.

Via het dak

Het signalement van de verdachte(n) is niet bekend. De verdachte(n) zijn via het dak binnen geklommen

Heb jij of één van je huisgenoten:

  • Rond het tijdstip van de woninginbraak een persoon of personen gezien die zich verdacht ophielden of die zich vreemd gedroegen in de omgeving?
  • Rond het tijdstip verdachte voertuigen (auto’s, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving?
  • Ken je mensen in de omgeving die mogelijk iets hebben gezien of gehoord?
  • Andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek?

Als je iets is opgevallen waarvan je vermoedt dat dit te maken heeft met deze woninginbraak, neem dan direct contact op met de politie met 0900-8844.

Alle informatie is welkom, ook details waarvan je misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als je de informatie anoniem wil doorgeven kun je bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Inbraak voorkomen?

Ziet je iets verdachts in je omgeving, een persoon of een auto? Noteer het signalement of het kenteken van de auto. Voor verdachte situaties kun je altijd bellen met het alarmnummer 112. Voor meldingen waarbij de komst van de politie niet direct noodzakelijk is, bel je: 0900-8844.

Op de website van de politie en van het Politiekeurmerk Veilig Wonen vind je tips om een woninginbraak te voorkomen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen