112

Sportclubs waarschuwen voor schennispleger in Oosterbeek

Foto: Renkum Nieuws

Zowel Mixed Hockey Club Oosterbeek (MHCO) als voetbalvereniging OVC’85 waarschuwen voor een schennispleger die zich ophoudt op de Hartensteinlaan nabij het fietspad door het bos, richting de Valkenburglaan.

Beide clubs willen hun leden waarschuwen voor dit figuur.

Rode auto

Naar verluid zou de schennispleger met een rode auto zijn en zijn viespeuk-praktijken uitvoeren als meisjes voorbij rijden. Zij worden dus geadviseerd niet meer alleen te fietsen, een andere weg te nemen, in een groepje te fietsen of met een ouder.

Op dit moment worden er geen verdere stappen ondernomen. Zie je de schennispleger, onderneem geen actie! Je wordt waarschijnlijk harder gestraft dan hij. Bel 112 en maak een foto van hem om over te dragen aan de politie zodat ze weten hoe hij eruit ziet, mocht ie in de tussentijd ontsnappen. Vergeet zijn nummerbord niet te noteren!

Zie je de man? Bel meteen 112. Ben je te geschrokken en er vandoor gegaan? Niet erg maar bel de politie dan later op 0900-8844 en meldt wat je is overkomen! Dat kun je ook doen als je nu beseft: ik heb hem ook gezien.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen