112

Brand in afvalcontainer zorgt voor zwarte gevel basisschool De Atlas

Foto: AS Media

Renkum – Vrijdagavond is er rond 21:15 brand uitgebroken in een afvalcontainer die op het schoolplein stond van basisschool De Atlas aan de Hogekampseweg in Renkum.

Bij aankomst van de brandweer schoten de vlammen uit de afvalcontainer.

Rookontwikkeling

De brandweer heeft de brand geblust, waardoor veel rook vrij kwam. Na afloop was goed te zien hoe de brand de buitenmuren van de school heeft aangetast. Doordat het niet zeker was of de brand niet was overgeslagen naar binnen, hebben de brandweerlieden in de school gecontroleerd. Na onderzoek van de brandweer bleek van overslag naar binnen geen sprake, maar stond de binnen isolatie wel nog in brand waardoor de brandweer de muur moest slopen

Hoe de brand heeft kunnen ontstaan, is onduidelijk, dat zal onderzoek moeten uitwijzen.

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen