Kapsalon Jansen Pruiken

Adres:

Utrechtseweg 49
Heelsum , 6866 CJ
Tel. 0317-312410

Website:

https://www.kapsalonjansenpruiken.nl/

Kapsalon Jansen Pruiken is gespecialiseerd in pruiken en haarwerken en staat bekend om de klassieke technieken die nog steeds worden toegepast, zoals het opsteken en de verwerking van bloemen in het haar. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor moderne kapsels en kniptechnieken die we ontdekken op de laatste beurzen, shows en presentaties.

In onze kapsalon in Heelsum ontvangt u een ontspannen knipbeurt van hoge kwaliteit. Terwijl de radio op de achtergrond zacht aanstaat, geniet u van een goede kop koffie met een toefje slagroom. Voor de mannen is er een aparte herenkniphoek, waar we u ook op de ‘ouderwetse’ manier kunnen knippen en scheren. Aan een knipbeurt voor de kinderen besteden we altijd wat extra aandacht, omdat we weten dat sommige kinderen dit toch wel spannend vinden. Wij hebben een speciale kinderkniphoek ingericht.

Kapsels voor speciale gelegenheden

Ook voor speciale gelegenheden bent u bij Kapsalon Jansen Pruiken aan het juiste adres. Jaarlijks komen er tientallen bruiden naar onze kapsalon in Heelsum om samen met ons een bruidskapsel te ontwerpen. Vaak worden op de grote dag bovendien ook de rest van de dames in de familie door ons gekapt. Informeer bij ons naar de mogelijkheden voor uw bruiloft of andere speciale gelegenheden.

Lees hier meer: Jansen Kapsalon en Pruiken al 94 jaar een begrip in Heelsum

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen