Terugroepactie Peijnenburg Glutenvrije Ontbijtkoek om plastic stukjes

Foto: Peijnenburg/Productwaarschuwing

Fabrikant Peijnenburg roept twee partijen Glutenvrije Ontbijtkoek terug. De terugroepactie is gestart omdat er harde stukjes plastic in kunnen zitten.

De terugroepactie geldt voor de volgende producten:

  • Peijnenburg ontbijtkoek glutenvrij met houdbaarheidsdatum 20-04-2023, EAN code 8710397281556 en verkocht bij Albert Heijn, PLUS, Hoogvliet en Picnic
  • Peijnenburg ontbijtkoek glutenvrij parelkandij met houdbaarheidsdatum 04-05-2023, EAN-code 8710397131646 en verkocht bij Albert Heijn
    In deze ontbijtkoek kunnen harde stukjes plastic zitten. Deze stukjes plastic zijn via het maiszetmeel in de ontbijtkoek terechtgekomen.

Heb je deze in huis? Eet deze dan niet op, maar gooi deze weg. Maak een foto van de verpakking, de houdbaarheidsdatum en de streepjescode en stuur deze samen met je naam en IBAN bankgegevens per e-mail naar Peijnenburg op het adres [email protected]. Het aankoopbedrag krijg je dan zo snel mogelijk terug.

Wil je meer weten over deze terugroepactie van Peijnenburg? Neem dan contact op met de fabrikant via telefoonnummer 040 – 280 77 77.

Ontbijtkoek

Bron: Peijnenburg, 18 februari 2023

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Bron: Productwaarschuwing.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen