Terugroepactie Jumbo Pennywafels om schadelijke Salmonella bacterie

Foto: Jumbo

Supermarktketen Jumbo is een terugroepactie gestart van Jumbo Pennywafels. In het product kan de schadelijke Salmonella bacterie zitten. De terugroepactie geldt voor de Jumbo Pennywafels met EAN code 8718452584406 en houdbaarheidsdatum 01-06-2024.

In deze pennywafels kan de schadelijke Salmonella bacterie zitten. Als je producten eet waar Salmonella in zit, dan kun je daar erg ziek van worden. Dat geldt vooral, maar niet alleen, voor mensen met een verminderde weerstand, zwangere vrouwen, jonge kinderen en ouderen.

Terug naar de winkel

Als je deze Jumbo Pennywafels met houdbaarheidsdatum 01-06-2024 hebt gekocht eet deze dan niet op. Breng het product terug naar de winkel. Je krijgt het aankoopbedrag terug, ook zonder de kassabon. Voor meer informatie over deze terugroepactie van Pennywafels van Jumbo kun je contact opnemen met de supermarktketen. Bel dan naar 0800 – 0220 161.

Pennywafels

Bron: Jumbo, 4 oktober 2023

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Bron: Productwaarschuwing.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen