Expositie Bert Loman in De Boschhoeve Wolfheze

Foto: Theo van Liempt

De hele maand april zal decorateur Bert Loman in de rustieke kleine schuur van kwekerij/tuin De Boschhoeve te Wolfheze een (verkoop-)expositie inrichten van bijzondere en unieke objecten, gemaakt van natuurlijke materialen uit tuin, berm en bos.

Bert is bekend van de Verborgen Tuinen in Voorst.

Beukennootdopjes

bert lomanMet bewonderenswaardig veel geduld verwerkt hij esdoornblaadjes, mosselschelpen, veren, eikeldopjes, zaaddozen en dit keer zelfs 10.000 beukennootdopjes!

In het verleden is zijn werk o.a. te zien geweest in Orpheus en het CODA museum in Apeldoorn, de NH kerk in Voorst en de Levenstuinen van het Groot Hondschoten in Teuge. In de tuinen van Appeltern heeft hij meegedaan aan verschillende exposities, met als resultaat een flink aantal eerste prijzen.

Zijn eigen tuin zal in 2018 voor het laatst geopend zijn voor het publiek, daarna gaat hij zich helemaal toeleggen op het vervaardigen van objecten van papier, hout, metaal en natuurlijke materialen.bert loman

Opening

Tijdens de opening op 2e paasdag (2 april) zal Bert Loman zelf aanwezig zijn op zijn expositie, daarna op iedere zondag in april.

Behalve tijdens de Open Voorjaarsweekenden in april is de expositie ook te bekijken op donderdag en vrijdag, tussen 10.00 en 17.00 uur. De toegang is gratis.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden