Aangepaste openingstijden en vervangende ophaaldagen rond Pasen

Foto: Renkum Nieuws

Rond de Pasen zijn er andere ophaaltijden voor kliko’s en pmd zakken. Ook het gemeentehuis en de Veentjesbrug hebben andere openingstijden deze dagen

Aangepaste openingstijden

Goede Vrijdag en tweede paasdag is het gemeentehuis gesloten. Afvalbrengstation ‘Veentjesbrug’ is Goede Vrijdag (14 april) open van 8.00 tot 15.45 uur. Op tweede paasdag (17 april) is het afvalbrengstation gesloten.

Vervangende ophaaldagen

Op maandag 17 april (tweede paasdag) en donderdag 27 april (Koningsdag) zamelt ACV geen afval in. Hiervoor zijn vervangende ophaaldagen. Voor maandag 17 april is dat zaterdag 15 april. Voor donderdag 27 april is dat zaterdag 29 april. Graag de kliko of pmd-zak vóór 7.30 uur aan de weg zetten.

Via de website mijnafvalwijzer.nl en de app ‘Afvalwijzer’ zie je precies wanneer welke kliko wordt geleegd. Je kunt hier ook meldingen voor aanzetten, dan hoef je niet bang te zijn dat je die vergeet.

Afvalbrengstation

Op Goede Vrijdag (14 april) is Afvalbrengstation ‘Veentjesbrug’ gewoon open. Op tweede Paasdag (17 april) en Koningsdag (27 april) is het Afvalbrengstation gesloten. Dit geldt ook voor het hoofdkantoor van ACV en de Restore-winkels.