Eucharistieviering (feest OLV ten Hemelopneming) in de RK kerk

Foto: Renkum Nieuws

Renkum – Op zondagmiddag 14 augustus a.s. komt de Indiaase pater dr. Joseph Vadakkel naar Renkum om zijn retraite/gebedsprogramma te leiden tijdens de Eucharistieviering.

Het programma vindt plaats in de RK bedevaartskerk OLV ten Hemelopneming in Renkum, Dorpsstraat 1 te Renkum.

Pater Vadakkel

Reeds vanaf 1997 geeft pater Vadakkel retraites/meditaties in vele landen van Europa. En ook in de VS en Canada. Hij heeft van paus Benedictus XVI persoonlijk de pauselijke zegen ontvangen voor zijn missie in E

Het programma van pater Vadakkel (met tolk) in Renkum is als volgt.

  • 15.00 uur: Barmhartigheidsrozenkrans en het ontvangen van de persoonlijke zegen met de relikwie van de heilige paus Johannes Paulus II en de heilige pater Maximiliaan Kolbe (op zijn feestdag)
  • 15.15 uur: Heilig Uur met Eucharistische aanbidding, lofprijzing, genezingsgebeden en meditatie.
  • 16.15 uur: Eucharistieviering
  • 17.00 uur: Afsluiting met koffie/thee buiten op het terras.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen