Kerklunch in de Vredebergkerk Oosterbeek

Foto: Rooms Katholieke parochie Bernulphus

Oosterbeek – Elke derde dinsdag van de maand is er een kerklunch in de Vredebergkerk in Oosterbeek. Samen eten is gezellig, je ontmoet mensen en kunt verhalen met elkaar delen.

Met een bepaalde regelmaat is er voorafgaande aan die lunch een korte presentatie over allerlei verschillende onderwerpen.

14 kruiswegstaties

Dinsdag 21 maart zal Henk Brummer met een presentatie de 14 kruiswegstaties uit de Bernulphuskerk laten zien en daarover vertellen. De staties zijn geschilderd door de bekende schilder Jan Toorop. Op de staties staan verschillende personen die Jezus hebben bijgestaan op zijn weg naar het kruis. Voor deze personen heeft Toorop onder meer gebruik gemaakt van bekende of minder bekende mensen uit o.a. Oosterbeek.

Om 11.00 uur staan de deuren aan de zuid-zijde van de Vredebergkerk open om iedereen welkom te heten. Om 12.00 uur zal er gezamenlijk geluncht worden.

Aanmelden kan bij Rike van den Berg, 026 3341387 of per mail [email protected]. Wanneer het nodig is, kan vervoer geregeld worden. Je kunt je tot zondags voorafgaand aan de lunch, opgeven.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen