Oude en antieke Engelse serviezen bij De Boschhoeve

Foto: Wmpearl, wikimedia

Zaterdag 28 oktober kunnen liefhebbers van oude en antieke Engelse serviezen hun hart ophalen bij Kwekerij/tuin de Boschhoeve in Wolfheze.

In de theeschenkerij vinden bezoekers tal van prachtig gedekte tafels met complete en samengestelde serviezen van ‘De Engelse serre’ van Tineke van der Maas.

Nieuwe draai

Ook losse onderdelen zijn volop te koop. Daarmee kun je bijvoorbeeld een nieuwe draai geven aan je eigen servies. Want voor een feestelijk gedekte tafel is een combinatie van meerdere soorten serviesgoed helemaal van nu.

Breng in elk geval een onderdeel van je servies mee zodat je de beste keus kunt maken uit het uitgebreide aanbod. Elke tafel kan worden aangekleed met tafellakens, servetten, glaswerk, bestek en kandelaars. Ook die zijn in ruime mate aanwezig. Tineke voorziet bezoekers desgevraagd van deskundig advies.

De bijzondere locatie van deze serviezendagen biedt bij mooi weer volop gelegenheid om een wandeling te maken door de prachtige tuinen. In de theeschenkerij kunnen bezoekers bij een kop koffie of thee met zoete en hartige lekkernijen of een lichte lunch nog even  nagenieten.

Toegang en parkeren gratis. De Boschhoeve is deze serviezendag ‘geopend’ van 10.00-17.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen