Opnieuw een gezellige kerstmarkt in Wolfheze

Kerstmarkt Wolfheze
Kerstmarkt Wolfheze
Foto: Kerstmarkt Wolfheze

Ook dit jaar kunnen inwoners van Wolfheze zich helemaal onderdompelen in de kerstsferen in hun eigen dorp.

Op zondag 17 december tussen 13.00 en 18.00 uur zijn zij welkom op Camping Lindenhof die voor de gelegenheid is omgetoverd tot een heuse kerstmarkt.

Glühwein

De markt biedt voor ieder wat wils.Zo zal voor de volwassenen de warme Glühwein rijkelijk vloeien en kan men zich wagen aan het spel Kerstboom Gooien en misschien zelfs wel een prijsje winnen. Kinderen mogen broodjes roosteren boven een knapperend vuurtje.

De Renkumse Molen zorgt voor voldoende brooddeeg. Halverwege de middag mogen de kinderen nog even knuffelen met konijnen, kippen en cavia’s.

Verder kunnen bezoekers langs verschillende marktkraampjes struinen en kerst-hebbedingetjes bemachtigen: van zelfgemaakte kerstartikelen en woonaccessoires tot stroopwafels en andere lekkernijen. Natuurlijk zal het niet ontbreken aan gezellige kerstmuziek.

Levendigheid

De kerstmarkt aan de Wolfhezerweg 111 is gratis toegankelijk. De organisatie van de markt is net als vorig jaar in handen van campingeigenaar Jan Aalderink en evenementenorganisator Judith van Vree (Sparkle Events). Eerder dit jaar heeft het duo op de camping de Midzomermarkt georganiseerd.

Met het aanbieden van diverse activiteiten wil Jan Aalderink meer levendigheid creëren in Wolfheze en omgeving.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen