Call me by your name in Filmhuis Oosterbeek

Foto: Filmposter

In Call me by your name is het zomer 1983. De gevoelige en gecultiveerde Elio (Timothée Chalamet) is enig kind van de Amerikaanse-Italiaanse-Franse Perlman familie.

Hij kijkt uit naar weer een luie zomer in de villa van zijn ouders op het prachtige en rustige Italiaanse platteland.

Onafscheidelijk

Dan arriveert Oliver (Armie Hammer), een academicus die zijn vader (Michael Stuhlbarg) komt helpen met een onderzoek. Elio verzint van alles om tijd door te brengen met Oliver, en daagt hem uit.

Er ontstaat een erotische spanning tussen de twee, en zodra het flirten eenmaal leidt tot een zowel speelse als betekenisvolle eerste zoen zijn ze meteen onafscheidelijk. Er ontstaat een plotselinge en heftige romance tussen de adolescente jongen en de zomergast aan de Italiaanse Rivièra.

Call Me by Your Name is geregisseerd door Luca Guadagnino. Het is een verfilming van de gelijknamige roman van schrijver André Aciman. De hoofdrollen worden vertolkt door Timothée Chalamet, Michael Stuhlbarg en Armie Hammer.

Deze film is te zien in Filmhuis Oosterbeek op vrijdag 23 februari om 21.00 uur en op zondag 25 februari om 20.00 uur. Reserveren kan via www.filmhuisoosterbeek.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen