Muziekvereniging Jubal presenteert show ‘Broadway Tonight!’

Foto: Jubal

Na de succesvolle shows Movietime, Top Secret en Jubal Goes British!, presenteert Muziekvereniging Jubal uit Oosterbeek, in samenwerking met Popkoor Akkoord uit Overbetuwe, nu de show ‘Broadway Tonight!’.

Tijdens deze shows, die plaats zullen vinden op vrijdagavond 18 en zaterdagavond 19 november, neemt Jubal je mee op een reis langs de musicals die hebben gespeeld in de beroemde theaters van New York.

Popkoor Akkoord

Bekende nummers van Jersey Boys, The Lion King, The Wizard of Oz en nog veel meer passeren de revue. En dit jaar niet alleen met prachtige klanken door de muzikanten van Jubal, maar ook door het bijna vijftig leden tellende Popkoor Akkoord!

Het Popkoor komt uit de gemeente Overbetuwe en bestaat sinds 1979. Ze hebben een unieke sound, zingen in het Engels, Nederlands, soms in het Frans en worden muzikaal begeleid door hun eigen band.

Kortom: een avond die je absoluut niet wilt missen! Kaarten zijn verkrijgbaar bij de orkestleden/koorleden of via www.jubal-oosterbeek.nl. Het reguliere tarief is €10,- per ticket. Vrienden van Jubal betalen €8,- voor een toegangsbewijs.

Zalencentrum Lebret is aan de Lebretweg 85 in Oosterbeek

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen