Happietaria: lekker uit eten voor het goede doel in Wageningen

Foto: Happietaria

Vanaf 30 maart runnen zeven studenten uit Wageningen een pop-up restaurant met de naam Happietaria. Op vrijwillige basis gaan ze koken en bakken.

Het restaurant start op 30 maart aan de Rustenburg 5 in Wageningen.  De volledige opbrengst gaat naar de ontwikkelings-organisatie Tear om de gezondheidszorg in India te verbeteren en te verduurzamen.

Opening door de burgemeester

Woensdagavond 29 maart wordt het restaurant om half acht spectaculair geopend door de burgemeester van Wageningen. De avond wordt verzorgd door cabaretier TimZingt en aansluitend is er een gezellige speciaalbierborrel.

De entree voor deze avond is 5 euro, inclusief één consumptie. Vanaf 30 maart is het restaurant geopend en kunnen bezoekers terecht voor een diner, ontbijt of paasbrunch. Voor het diner is de eerste shift van half zes tot half acht en de tweede shift is van acht uur tot tien uur. Reserveren kan via www.happietariawageningen.nl

happietaria

Heel Wageningen bakt

Naast het runnen van een tijdelijk restaurant, wordt er ook een bakwedstrijd georganiseerd om geld op te halen voor het goede doel. Op zaterdag 1 april wordt het event Heel Wageningen Bakt georganiseerd aan de Rustenburg 5 in Wageningen. Dit is een bakwedstrijd voor jong en oud.

Deelnemers kunnen zich gratis inschrijven en hun taart wordt beoordeeld door de deskundige juryleden Annemarie, Emma en Marcel, drie kandidaten van Heel Holland Bakt 2016. Iedereen is vanaf half drie van harte welkom om alle taarten te komen proeven.

De entree van dit event is 5 euro inclusief één consumptie. Meer informatie over de wedstrijd is te vinden op de website en hier: Flyer Heel Wageningen Bakt

Hulp gevraagd

Om het restaurant goed te laten draaien, zijn vrijwilligers hard nodig. Happietaria is op zoek naar mensen die in shifts willen helpen met het serveren van drankjes of met het koken van heerlijke gerechten.

Opgeven als vrijwilliger of het overmaken van een gift kan via de website, www.happietariawageningen.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen