Duo Davydov en Fanning treedt op in Concertzaal Oosterbeek

Foto: Davydov en Fanning

Het vooraanstaande duo Davydov en Fanning (Chello en Piano) treedt donderdag 20 april op initiatief van Floor van Braam-Houckgeest op, in de Concertzaal Oosterbeek.

De naam Van Braam en de Concertzaal doet ons bijna geloven dat een nazaat van Ursula van Braam, echtgenote van Jan Kneppelhout, terugkeert in de Concertzaal Oosterbeek.

Uniek concert

Helaas, niets is minder waar. Floor van Braam – Houckgeest is geen familie van Ursula van Braam. Wel heeft zij bemiddeld in de totstandkoming van dit unieke concert.

Dieuwke Davydov en Diana Fanning zijn bezig aan hun wereld tournee rond hun veertig jarig bestaan als duo. Het concert in de Concertzaal Oosterbeek op 20 april is de eerste in een reeks van concerten door Europa. Het is de achtste tournee door Europa.

Jubileum

Ter ere van hun veertig jarig jubileum is er onlangs een live-cd verschenen. Deze CD zullen zij op 20 april voor het eerst in Europa presenteren en signeren in de Concertzaal Oosterbeek. Voor dit jubileumconcert staan werken van Beethoven, Chopin, Hindemith, Debussy en Brahms op het programma.

Na afloop is er een gelegenheid voor een Meet & Greet en een naborrel in Theatercafe de Klikspaan.

20 april 2017, donderdagavond
aanvang 20:00 uur

Entreekaarten € 12,50 voorverkoop en aan de zaal € 15,00 en zijn te verkrijgen via www.eventtheater.co

Entreekaarten zijn inclusief welkomstdrankje, pauzedrankje en bitterbal bij de Meet & Greet/na borrel in Theatercafé de Klikspaan