Kinderfilm Dance Academy: The Movie in Filmhuis Oosterbeek

Foto: Filmposter

Tara Webster leek voorbestemd om één van de beste balletdanseressen van haar generatie te worden, tot ze een zware blessure opliep. Anderhalf jaar heeft ze haar best gedaan om zich te verzoenen met een leven als student aan de universiteit.

Maar ze droomt nog steeds van een carrière als ballerina. 

Comeback

Op een dag besluit ze, eigenlijk tegen beter weten in, een comeback te maken. Ze laat haar leven en liefde achter in Sydney en reist naar New York om de wereld te bewijzen dat ze het nog steeds in zich heeft om het te maken in de danswereld. Maar bij iedere auditie wordt ze afgewezen; de regels van de balletwereld blijken keihard. 

Na verloop van tijd beseft Tara dat ze eerst zichzelf zal moeten vinden en vertrouwen. Anders bestaat het risico dat haar droom haar alles kost wat echt belangrijk voor haar is…

Serie

In de gelijknamige, inmiddels gestopte, serie Dance Academy werd een groep tieners gevolgd gedurende hun tijd bij de National Academy of Dance. Deze film pikt het verhaal op achttien maanden na de serie.

Met o.a.: Xenia Goodwin, Alicia Banit en Jordan Rodrigues

Deze film is Nederlands gesproken en geschikt voor iedereen van 6 jaar en ouder. Filmhuis Oosterbeek vertoont Dance Academy op zondag 29 oktober om 14.00 uur. Reserveren is aan te raden via www.filmhuisoosterbeek.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen