Met de Gelrepas naar de kerstmarkt in Essen, Duitsland

Foto: Gellinger-pixabay

Beleef een onvergetelijke dag in Essen waar je één van de grootste en meest populaire kerstmarkten bezoekt. Met meer dan vijfhonderd kramen en schitterend versierde straten en winkels kijkt je de ogen uit in deze sfeervolle stad.

Je hebt de keuze uit verschillende data en met de Gelrepas betaal je maar een tientje!

Kerstmarkt

De kerstmarkt in Essen is één van de bekendste kerstmarkten, dit jaar wordt hij voor de 43e keer gehouden. De vele kramen die er staan komen uit veel verschillende landen. Daarnaast zijn er veel leuke winkeltjes in Essen én hebben ze de grootste kerstboom.

Je hebt de keuze uit één van de volgende data: zaterdag 25 november, zaterdag 2, vrijdag 8, woensdag 13 of dinsdag 19 december. Je eigen bijdrage van € 10,00 p.p. is direct te betalen aan de chauffeur.

Voorwaarden

Boek rechtstreeks bij Betuwe Express 0488 – 468 680. Houd bij het boeken de GelrePas(sen) bij de hand. Voor kinderen tot 4 jaar die niet over een GelrePas beschikken moet ook gereserveerd én betaald worden.

Gebruik hiervoor de GelrePas van één van de ouders. Je krijgt van Betuwe Express het reserveringsbewijs thuisgestuurd waarin de opstapplaats en de vertrektijd staan vermeld.

Vergeet op de dag van vertrek niet je GelrePas, deze moet je tonen aan de chauffeur! Bent je toch verhinderd, geef dit dan op tijd door aan Betuwe Express zodat er iemand anders in je plaats mee kan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen