Renkum Leeft ontvangt cheque van €1.650,= van Lions Renkum

Foto: Renkum Nieuws

€1.650,= was de opbrengst van de wereldwijnen-proeverij die de Lions Renkum in mei organiseerde voor Renkum Leeft, die reageerden verrukt, zo’n hoog bedrag hadden ze niet verwacht.

En het komt erg goed van pas ook, met de aankomende 75-jarige herdenking van Market Garden.

Buitengewoon gezellig

“Wij organiseren met de Lions Renkum zo’n twee keer per jaar een wijnproeverij, maar vooral voor onze eigen leden.” vertelt Wouter, één van de Lions. “Renkum Leeft heeft bij ons een presentatie gehouden en dat deden ze zo goed. De plannen die ze hebben zijn ook zo goed dat we dachten: hier moeten we wat mee.”

Dat werd een proeverij van wereldwijnen bij de Boschhoeve in Wolfheze waar toch zo’n 120 gasten op af kwamen. De perfecte locatie aldus Wouter, Gerard en Lieneke werden daarom ook hartelijk bedankt voor deze mogelijkheid.

Lasershow

Janet van Renkum Leeft is er een beetje stil van maar als haar gevraagd wordt waar ze die €1.650,= aan gaan besteden, vertelt ze met enthousiasme over de lasershow die gegeven gaat worden op de vrijdag van de 6e Renkum Airborne.

Met de show wordt de geschiedenis vertelt vanaf 6 juni 1944, D-Day tot aan het terugtrekken van de geallieerden na het mislukken van Operatie Market Garden.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0