Kater Tommie is weer bij zijn nieuwe baasjes in Doorwerth!

De drie witte streepjes op zijn buik zijn hier duidelijk zichtbaar
Foto: Privé

Doorwerth – Gisterenavond werd Tommie ineens gespot door een buurvrouw. Hij was dus helemaal niet weggegaan uit de buurt en nog geen 75 meter van zijn nieuwe thuis af. samen met de buren hebben zijn baasjes hem proberen te lokken want hij zat schuw onder een struik.

“Met voer, haring en zijn witte schapenvachtje van thuis ooit. Dat laatste werkte. Hij liep mee naar onze tuin. Uiteindelijk wist een buurman hem te grijpen en naar binnen te krijgen. Luid miauwen verkennende hij daar het huis. Hij at niet maar vrat en had duidelijk honger.” vertelt zijn baasje die heel blij is dat Tommie weer veilig terug is en het erg bijzonder vindt dat hij zo dichtbij is gebleven terwijl gevreesd werd dat hij terug zou lopen naar zijn vorige huis in Arnhem.

En weet je wat nu ook bijzonder is? “Leuke van dit al is dat we in korte tijd heel veel buurtgenoten hebben leren kennen.”

++ Vorig bericht ++

Die arme Tommie, via Verhuisdieren.nl verhuisde hij van Arnhem naar Doorwerth maar hij ontsnapte vrijwel gelijk en kon niet meer gevonden worden die 31e mei. Hij is nog wel even in de buurt gebleven van de omgeving van de Berkenlaan maar na een halve dag heeft niemand hem meer gezien of gehoord..

Zijn nieuwe baasjes zijn erg ongerust, hij kent de omgeving niet en gaat het wel goed met hem?

Tommie is een zwarte kater van 6 jaar en is helaas niet gechipt. Hij heeft groenachtige ogen, drie opvallende witte streepjes onder zijn buik maar het meest opvallendst aan Tommie is zijn korte staart.

Zijn staart is zo uit verhouding met zijn lichaam, dat moet opvallen (klik op onderstaande foto’s om ze groter te zien).

Nieuwe baas

Via Verhuisdieren.nl worden dieren aangeboden die niet meer bij hun baasje kunnen blijven, bijvoorbeeld door ziekte of verhuizing. Vaak is het, het baasje zelf die alle moeite neemt om een nieuw baasje te vinden. En ook zijn nieuwe baasjes waren op zoek, na het overlijden van hun geliefde buurkat om nu zelf een lieve mooie, maar vooral zwarte kat in huis te halen. Met Tommie klikte het meteen en zijn baasje vond het goed dat hij in Doorwerth ging wonen.

Maar hij is nog geen tien minuten binnen geweest en ze hadden zich zo op Tommie’s komst verheugd dat zijn nieuwe baasjes er wakker van liggen. Ze vragen zich af waar hij is en of het wel goed met hem gaat. Het is niet niks om van het ene huis naar het andere te gaan waar dan ook nog eens nieuwe baasjes op je wachten. Na een paar dagen kregen ze te horen dat iemand Tommie had gezien en hij kwam weer bij ze terug. Alleen Tommie was Tommie niet maar de kat van een buur die momenteel op vakantie is en het was snel weer over met de blijdschap.

Heb jij Tommie gezien?

Tommie woonde in Arnhem aan de Arnhemse Allee en je hoort wel vaker dat een kat terugloopt naar zijn oude huis. De hoop is, dat Tommie dat ook doet want zijn nieuwe huis in Doorwerth gaat hij in ieder geval niet terugvinden. Zie jij Tommie lopen of heb jij Tommie gezien in de afgelopen dagen? Bel dan Dierenambulance Nederrijn via 06 53871861.

Tommie Tommie

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].