World Cleanup Day: Zwerfafval opruimactie PvdD Renkum

Foto: Handige Harry, CC0, wikimedia

Oosterbeek – Save the date: op 19 september gaat de Partij voor de Dieren in heel Gelderland de straat op voor World Cleanup Day! Doe jij ook mee met deze grootschalige zwerfafval opruimactie?

World Cleanup Day is een jaarlijkse wereldwijde burgeractie om het probleem van zwerfafval aan te pakken door het organiseren van opruimacties om zo gezamenlijk de planeet een grote schoonmaakbeurt geven.

world cleanup

Rosandepolder

Partij voor de Dieren werkgroep Renkum gaat de Rosandepolder opruimen. Ze starten zaterdag om 10:00 uur, verzamelen bij het Grintgat in Oosterbeek. De gemeente Renkum stelt zwerfafval setjes beschikbaar.

Wil je ook je handen uit de mouwen steken? Geef je dan op via: [email protected]. De eerste World Cleanup Day werd gehouden op 15 september 2018, waarbij zich 18 miljoen vrijwilligers over 157 landen registreerden.

De tweede WCD werd op 21 september 2019 gehouden, met 20 miljoen vrijwilligers uit 180 landen.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen zijn de afgelopen maanden verdubbeld, wat o.a. goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

Cookieinstellingen