Jackie: Ben jij een HoogSensitief Persoon?

sep 07 2019, 10:00 Spiritualiteit
hand see goumbik pxhere
Als jij je leven globaal bekijkt, heb je het eigenlijk best wel goed voor elkaar. Je hebt een baan waarmee jij jezelf en je gezin het dak boven het hoofd kan houden. Ook heb je lieve familie en vrienden om je heen.
Maar waarom zijn er dan toch van die momenten waarop jou het gevoel bekruipt dat er nog véél meer uit het leven is te halen?

Door Jackie Crince Le Roy

Jij weet dat je veel meer talenten hebt, maar weet niet hoe deze in te zetten. Soms zit je door dit gevoel niet lekker in je vel, en weet je het gewoon even niet meer. Als dit herkenbaar is, dan is dat een teken dat het tijd is voor meer bewustwording en verandering!
Omdat het soms best lastig is om zelf sturing te geven aan deze processen en alles uit jezelf te halen, kan het fijn zijn om iemand aan je zijde te hebben die je begeleidt. Wist je dat er mensen zijn met als grootste passie jou weer lekker in je vel te laten zitten?

Weer positieve energie

Deze coach legt je graag uit hoe ze jou kan helpen. ‘Als je contact met een coach opneemt, bekijken jullie samen wat het meest passend is voor jou en je hulpvraag. Zo kunnen je samen op ontdekkingstocht gaan, waarbij je op zoek gaat naar jouw talenten. De coach ondersteunt je en leert je hoe je vervolgens bij je talenten komt en deze succesvol inzet in jouw leven, en hoe dit veilig en vertrouwd aanvoelt.
Mocht jij op het pad van ontwikkeling en verandering last hebben van energieën die jou tegenhouden, dan kan bewustzijn en healing ervoor zorgen dat hier weer positiviteit voor in de plaats komt. Zo voel je je weer snel krachtig en vol energie!

Als je hoogsensitief bent…

Als hoogsensitief bent, dan kun je je vaak onbegrepen voelen. Ook ga je eronder gebukt als mensen zeggen dat je anders bent, een beetje raar. Wat zou het toch fijn zijn als er een plek was praktische handleidingen voor het leven te krijgen en je verhaal en tips & tricks te delen met gelijkgestemden. Die plek is er, namelijk in het HSP café Veluwezoom!
Sinds juni van dit jaar zijn Roelie Pals en Jackie Crince Le Roy gestart met het HSP café Veluwezoom. Het fijne is dat je je verhaal kwijt kan, je ervaring kunt delen en tips krijgt hoe verder.
a.s. is het volgende café. Ben je opzoek naar inspiratie? En wil je je verhaal kwijt? Kijk dan op Jouwlijfenleven.nl en meld je aan.