Ladies Night in de grote sporthal van MFC Doelum

Foto: GoodVibe Events

De 1100m2 grote sporthal van MFC Doelum wordt een plek waar je, je de hele avond kan vermaken met je zus, je moeder of je vriendin(nen).

GoodVibe Events van Ramona Pauwelsen organiseert namelijk op vrijdag 14 juni in Doelum een Ladies Night van 20:00 uur tot 24:00 uur.

Hoe ziet de Ladies Night eruit?

Er zal deze avond van alles te beleven zijn:

  • Een rad van fortuin waar grappige en leuke prijzen te winnen zijn
  • Workshops waaraan je kan deelnemen
  • Shoppen bij de vele kramen ( veel verschillend aanbod)
  • Demonstraties
  • Laat je verzorgen bij verschillende standhouders (massage, haren invlechten, nagels, make-up en nog veel meer)
  • Lekkere proeverijen
  • (vrouwelijke) DJ

Daarbij is er een horecaplein aanwezig met een grote bar met gezellige zitjes waar je tussendoor of na het shoppen heerlijk kan nagenieten en bijkletsen onder een genot van een hapje en drankje, samen heerlijk “mensen kijken”. Drink een heerlijke cocktail samen met je vriendinnen en geniet van de DJ die op het podium zachtjes aan het draaien is.

Kortom een complete avond voor dames vol gezelligheid, plezier en genieten. Meld je aan bij de Facebookpagina, zo ben je als eerste op de hoogte van de start van de verkoop en wat er allemaal georganiseerd wordt die avond (ook zonder Facebook kun je hier meelezen).

Wat kost de entree?

Elke bezoeker ontvangt bij binnenkomst een kaart waarmee ze één keer aan het rad van fortuin mogen draaien. Je maakt hierbij kans op leuke, en grappige prijzen. Op de avond zelf is er ook nog een mogelijkheid om extra kaarten hiervoor aan te schaffen.

  • Er zijn Early bird kaarten verkrijgbaar voor 5 euro p.p. De onlineverkoop daarvan begint op 15 april en duurt t/m 2 juni. Op facebook zal er een link voor een bestelpagina geplaatst worden.
  • Er zijn ook VIP-kaarten beschikbaar. Deze kosten 15 euro p.p. Als VIP krijg je een cocktail en hapjes bij de bar en je ontvangt een Goodiebag, vol met leuke extraatjes. Er zijn er hiervan 40 beschikbaar, dus op =op.
  • Aan de deur is de entree 7 euro p.p.

Wil jij naar een volledige verzorgde avond waar je met vriendinnen, moeders, buurvrouwen kan shoppen en genieten op vrijdagavond 14 juni onder genot van hapjes, drankje en leuke muziek ? Dan moet JIJ hierbij zijn!

ps: Zou jij ook met je onderneming een stand willen of een workshop geven? Mail dan naar info.goodvibe.even[email protected]

ladies

 

'
article
47076
Ladies Night in de grote sporthal van MFC Doelum
De 1100m2 grote sporthal van MFC Doelum wordt een plek waar je, je de hele
https://renkum.nieuws.nl/uit/47076/ladies-night-in-de-grote-sporthal-van-mfc-doelum/
2019-03-29T11:16:18+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/277/2019/03/29082534/Ladies-night-doelum.jpg
Doelum, GoodVibe Events, Ladies, Ladies Night, Renkum Nieuws, vrouw, vrouwen
Nieuws, Uit