GEANNULEERD!!!The Beatles Revival Band komt optreden in Doorwerth

Foto: Beatles Revival

Op zaterdag 21 maart 2020 komt The Beatles Revival naar Fletcher Hotel-Restaurant Doorwerth-Arnhem in Doorwerth.

Zelfs de assistent-manager van de echte Beatles dacht dat hij John, Paul, George & Ringo hoorde toen hij The Beatles Revival band uit Tsjechië hoorde spelen.

Griezelig precies

Ongelofelijk hoe goed deze jongens zijn! Dit ligt aan de kapsels, de kostuums en de originele instrumentmerken als Rickenbacker, Gretsch en Vox. Maar de grootste gelijkenis zit in de muziek. Elk nummer wordt griezelig precies gebracht. Ook de bas wordt nog linkshandig gespeeld, net als Paul McCartney zelf doet.

Als de eerste niet-Engelse band speelden zij drie concerten in de beroemde Cavern Club in Liverpool. Deze avond geniet u van ‘Let It Be’ tot aan ‘Hey Jude’. Geniet van The Beatles Revival in Doorwerth!

Support act FABruari Four

De FABruari Four is 50 jaar te laat geboren, en daar zijn wij heel blij mee! Hun zeer geloofwaardige imitatie van de echte FAB 4 wilt u niet missen. De perfecte driestemmige vertolking van Beatles-songs wordt nog ondersteund door hun authentieke jaren 60 kleding.

Wil je deze kans niet missen en hierbij zijn? Bestel dan nu je kaarten of geheel arrangement inclusief diner en/of overnachting aan de receptie van Fletcher Hotel-Restaurant Doorwerth-Arnhem op Kabeljauwallee 35, telefonisch via 0317 – 319 010 of via fletcherevents.nl.

Beatles Revival

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen