Doelum Live viert met Sun Inside en Lianne & Friends 100 jaar Renkum

Foto: Doelum Live

Renkum – In het kader van 100 jaar Renkum heeft Doelum Live zondag 25 juni niet één, maar twee bands die gaan optreden: Sun Inside en Lianne & Friends.

Sun Inside

Deze Renkumse band, bestaande uit vader Addo (zang) en zoon Marlon Kruizinga (zang) en Sander Eggen (gitaar), speelt akoestische luistermuziek met meerstemmige zang. Heel divers, van de WestCoast sound tot covers van Eels, Jackson Browne, Extreme, Bowie en Venice. Ga met Sun Inside mee op een generatie-overstijgende ontdekkingsreis!

Addo is acteur, zanger en doceert zang. Hij heeft in grote musicals (o.m. Elisabeth, West Side Story, Les Misérables, Tarzan en Oorlogswinter) geacteerd en gezongen in binnen- en buitenland. Zijn zoon Marlon treedt in de sporen van zijn vader en heeft grote zangkwaliteiten en is Filosoof. Sander Eggen is docent gitaar, muziektherapeut, fotograaf en speelt in diverse andere bands en formaties. Hij ondersteunt de zang van Sun Inside op gitaar.

  • Addo Kruizinga -zang
  • Marlon Kruizinga -zang
  • Sander Eggen – gitaar

Lianne & Friends

Door hun muzikale ervaringen door de jaren heen, weten zij als groep vrienden er een spontane happening van te maken waarbij er de nodige interactie is tussen hen en het publiek. Het uitgebreide repertoire bestaat uit muziek voor jong & oud. Een programma boordevol heerlijke muziek en entertainment. De band speelt soul-pop-funkcovers van de jaren 60 tot de jaren 90 van A tot Z van toen en nu. Van easy listening tot heerlijk dansnummers. Vaak ook in een eigen jasje gestoken.

Samen maken ze er een feestje van, zodat mensen er mooi op terug kunnen kijken. Laat u verrassen en entertainen door Lianne & Friends! Haal je dansschoenen maar uit kast, want er zal gedanst worden!

  • Lianne Geurts – zang
  • Rob Stolsz – gitarist/zang
  • Frans Stolsz – bassist/zang
  • Stefan Stolsz – drummer/ zang
  • Micheal Albin – toetsenman

Het optreden van Sun Inside en Lianne & Friends zal plaatsvinden op zondag 25 juni vanaf 16.00 uur in MFC Doelum. De entree is gratis en iedereen is welkom om 100 jaar Renkum te vieren.

Lees ook: Gebroeders Budding organiseren al vijf jaar Doelum Live

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen