Reportage en interview met verraste bode Rob Smit tijdens afscheid

Oosterbeek – Het was woensdagavond in de raadszaal duidelijk te merken: een zeer geliefd gemeentebode gaat met pensioen. Rob Smit is er een beetje overdonderd van, hij deed immers gewoon zijn werk maar dat de manier waarop hij dat deed zo gewaardeerd werd, had hij zelf niet door.

rob
De bodebus van Rob

Hij werd verrast door een Britse jeep die hem kwam halen, echtgenote Linda zat in het complot want oh, wat hebben ze hem voor de gek gehouden in het gemeentehuis de afgelopen tijd. Ze lieten hem zelfs denken dat er voor zijn 50-jarige loopbaan heus niets bijzonders gedaan werd. Maar natuurlijk werd het niet vergeten, ze hadden allemaal veel lol om de verraste Rob die al deze aandacht en het Koninklijke lintje echt niet had verwacht. En hij was al zo blij met de bodebus die hij had gekregen!

Klik op de pijl in de foto bovenaan om de reportage te zien.

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen